* Boja pjene i uzorak tkanine mogu biti drugačiji nego na slici!

IZABERITE POTREBNU DUŽINU I ŠIRINU NADMADRACA TE SAZNAJTE CIJENU:

  • 190
  • 200
  • 80
  • 90
  • 100
  • 120
  • 140
  • 160
  • 180
Obriši
s

KADA NE KUPITI NADMADRAC?

Nadmadrac služi za pružanje dodatne udobnosti na postojećem ležaju ili madracu. Važno je napomenuti da nadmadrac neće biti od koristi ako je postojeći ležaj ili madrac jako oštećen, ima udubljenja ili deformacije. Nadmadrac će se u kratkom roku prilagoditi udubljenjima i deformacijama, te ćete ih ponovno osjetiti prilikom spavanja. Ukoliko je madrac oštećen, najisplativije i najdugotrajnije je kupiti novi madrac.

OPIS

Indigo Star je idealan odabir za Vaš miran san. Latex debljine 6 cm prožet je sa gelom za hlađenje (plave točkice) vrhunski upija toplinu, a miran san je zagarantiran. Ukupna visina nadmadraca je 7 cm.

Indigo Star nadmadrac nježno podupire i rasterećuje kralježnicu i leđne mišiće, zglobovima pruža udobnost i olakšava perifernu cirkulaciju. Trenutno reagira na svaku promjenu položaja i zahvaljujući savršenoj elastičnosti idealno se prilagođava tijelu.

Latex ima izrazita antimikrobna i higijenska svojstva – prozračan je, ne zadržava vlagu, ne pljesnivi i prirodno je otporan na grinje i prašinu – pa je nadmadrac od latexa idealan odabir za alergičare. Pružit će Vam dodatnu udobnost, povećati visinu ležaja kada je to poželjno i produžiti vijek trajanja madraca.

SLEEP TRIAL 100 DANA

Sleep Trial ponuda funkcionira na način da Vi kupite nadmadrac, mi Vam ga dostavimo i u roku od 100 dana možete taj nadmadrac zamijeniti za neki drugi ukoliko Vam ne odgovara.

Ukoliko želite zamjenu za drugi model i odlučite se na skuplju varijantu nadmadraca, uplaćujete razliku u cijeni , a ukoliko se odlučite za neki jefitiniji model, Vi dobivate na Vaš tekući račun uplaćenu razliku između ta dva modela.

Bitno je napomenuti da ako i tražite zamjenu nadmadraca, to opet ne isključuje pravo na povrat ako i dalje niste zadovoljni.

Također stoji i opcija potpunog povrata ukoliko nećete biti zainteresirani ni za jednu od gore navedenih opcija, koja funkcionira na način da zatražite povrat, mi o našem trošku u roku od 10 do 15 dana dolazimo po nadmadrac, a Vi dobivate puni povrat novaca na Vaš tekući račun od 5 do 7 dana nakon preuzimanja.

U slučaju da nadmadrac kupite karticama na rate, a želite ga ipak vratiti, tada Vam kompletan iznos koji ste platili za nadmadrac doznačimo na Vaš račun, dok će banka i dalje teretiti Vašu karticu u mjesečnim obrocima.

Zamjene i povrati vrijede i za vanstandardne dimenzije nadmadraca.

DOSTAVA

Dostava je besplatna na području cijele Hrvatske, uključujući i otoke, vrši se do ulaza u stambeni objekt, a redovan rok dostave je 10 – 15 dana.

Ne surađujemo sa kurirskim službama već dostavu vrše naši zaposlenici sa našim dostavnim vozilima, odnosno kombijima.

Dostavu vršimo do ulaza u stambeni objekt. Ukoliko ne možemo dostavnim vozilom pristupiti stambenom objektu, dostavu vršimo do najbliže lokacije od stambenog objekta kojem dostavnim vozilo možemo pristupiti.

Dostavu na otoke vršimo ukoliko je otok povezan trajektnom linijom ili mostom, odnosno ukoliko možemo sa dostavnim vozilom doći do otoka. U slučaju da dostavnim vozilom ne možemo doći na otok, Vaše naručene proizvode možemo poslati redovnom brodskom linijom uz prethodnu najavu kako biste ih mogli preuzeti u luci. U takvim slučajevima mogući načini plaćanja su internet bankarstvom ili karticama putem interneta prilikom narudžbe.

Nažalost, u ovom trenutku nismo u mogućnosti vršiti odvoz starih madraca.

Odabir točnog datuma dostave nije moguć, no postoji mogućnost oko dogovora u kojem tjednu će dostava biti izvršena. 

Sve narudžbe isporučujemo redoslijedom kojim su pristigle te pokušavamo naručene proizvode isporučiti u najkraćem mogućem roku.

NAČINI PLAĆANJA

Mogući načini plaćanja su:

Gotovinom prilikom dostave

  • Iznos Vaše narudžbe plaćate našem dostavljaču.

Karticama prilikom dostave

  • Plaćanje je moguće prilikom dostave putem POS uređaja isključivo sljedećim debitnim karticama (karticama tekućeg računa):
    • Zagrebačka banka – Maestro beskamatno do 12 rata
    • Erstebank – Maestro, Mastercard ili Visa beskamatno do 12 rata ukoliko imate omogućenu uslugu MB Plus što možete provjeriti s bankom
    • Sberbank – Maestro, Mastercard ili Visa beskamatno do 12 rata
    • Slatinska banka – Maestro, Mastercard ili Visa beskamatno do 12 rata
    • Istarska kreditna banka – Maestro, Mastercard ili Visa beskamatno do 12 rata
    • Agram banka – Maestro, Mastercard ili Visa beskamatno do 12 rata

Debitnim, kreditnim i revolving karticama ostalih banaka moguće je jednokratno plaćanje.

Karticama online prilikom narudžbe

  • Plaćanje putem interneta moguće je sljedećim karticama:
    • Zagrebačka banka – Mastercard ili Visa beskamatno do 12 rata
    • Privredna banka Zagreb – Maestro ili Visa beskamatno do 12 rata
    • Diners beskamatno do 12 rata
    • Sve Mastercard, Maestro i Visa kartice svih banaka beskamatno jednokratno

Ukoliko imate omogućeno obročno plaćanje Raiffeisen banke, možete plaćanje izvršiti i njihovim revolving ili charge karticama koje po izvršenoj uplati možete putem internet bankarstva (iDirect) podijeliti na do 12 rata. Više o ponudi saznajte na službenoj stranici Raiffeisen banke ili ih možete kontaktirati i provjeriti je li Vam ovakav model plaćanja omogućen.

Revolving kartice funkcioniraju na način da mjesečno plaćate određeni postotak od potrošenog iznosa (npr. 5, 10, ili 100%) te će tako biti i prilikom internet kupovine u našoj internet trgovini.

Kreditne kartice koje su automatski podijeljene na određeni broj rata (npr. 6, 12…) će i prilikom internet kupovine isto tako utrošeni iznos podijeliti na unaprijed određeni broj rata.

Tajnost Vaših podataka je zaštićena i osigurana uporabom SSL enkripcije. Stranice za naplatu putem interneta osigurane su korištenjem Secure Socket Layer (SSL) protokola sa 128-bitnom enkripcijom podataka. SSL enkripcija je postupak šifriranja podataka radi sprječavanja neovlaštenog pristupa prilikom njihovog prijenosa. Time je omogućen siguran prijenos informacija te onemogućen nedozvoljen pristup podacima prilikom komunikacije između korisnikovog računala i WebPay servisa, te obratno. WebPay servis i financijske ustanove razmjenjuju podatke uporabom virtualne privatne mreže (VPN), koja je zaštićena od neautoriziranog pristupa. Monri Payment Gateway je certificiran prema PCI DSS Level 1 sigurnosnom standardu propisanom Visa i MasterCard pravilima.

Medico Home d.o.o. ne pohranjuje brojeve kreditnih kartica i brojevi nisu dostupni neovlaštenim osobama.

Internet bankarstvom prilikom narudžbe

Plaćanje internet bankarstvom je moguće prilikom narudžbe. Nakon što izvršite narudžbu, na Vašu e-mail adresu zaprimit ćete potvrdu narudžbe u kojoj će biti navedeni svi podaci koji su potrebni da biste izvršili uplatu putem internet bankarstva ili u banci, FINA-i ili pošti.

Ukoliko odaberete način plaćanja internet bankarstvom, procesu proizvodnje i dostave pristupamo nakon zaprimljene uplate. Potvrdu o uplati molimo poslati na e-mail adresu info@medico-home.hr.

Provjerite

Što drugi kažu o nadmadracu indigo star

  • Stari nadmadrac od memory pjene zamijenili smo nadmadracem od lateksa. Pokazao se odličnim jer jednako prati liniju tijela kao i memory pjena, a što se tiče noćnog znojenja nestalo je zahvaljujući nadmadracu od lateksa koji uvijek osigurava prozračnost.


    Dolores (31.08.2020)

  • Nadmadrac u vanstandardnoj mjeri je naručen za dijete koje je dosad spavalo na klasičnom bonnell madracu. Sam nadmadrac je odličan, ljubazno osoblje, dostava u roku, stvarno sve za svaku pohvalu.


    zbarlovic (01.10.2019)

  • Nadmadrac supruga i ja koristimo gotovo dva mjeseca. Žalimo samo za time što ga nismo kupili ranije. Nadmašio je sva očekivanja.


    Marko (25.10.2017)

OLAKŠAJTE I POMOZITE DRUGIMA DA ODABERU SVOJ NOVI NADMADRAC - PODIJELITE SVOJE MIŠLJENJE
\
×

NAVLAKA

Bijela s uzorkom, 430 g/m2, antibakterijska i antialergijska, lako skidiva i periva na 60°C, OEKO-TEX 100 Class 1 certifikat

\
×

LATEX

Latex gustoće 65 kg/m3 u visini 6 cm zadovoljava OEKO-TEX 100 Class 1 certifikat

SPECIFIKACIJA NADMADRACA

TVRDOĆA:Tvrđi nadmadrac
UKUPNA VISINA:7 cm
UDOBNOST:Latex sa gelom za hlađenje 65 kg/m3 visine 6 cm, 50% prirodni, 50% SBS
NAVLAKA:430g/m2, 100% PES
SKIDIVA:Da, lako skidiva, zip sa tri strane
PERIVA:Da, 60°C
CERTIFIKAT:Da, OEKO-TEX 100 Class 1 za tkaninu i latex
JAMSTVO:2 godine
SLEEP TRIAL:Da, 100 dana od dana dostave
DIMENZIJE:190/200 x 80/90/120/140/160/180, vanstandardne dimenzije su dostupne, molimo da nas za isto kontaktirate

ZA DODATNE INFORMACIJE O NADMADRACU INDIGO STAR SVAKAKO NAS KONTAKTIRAJTE

048 864 182

Ljubazno i stručno osoblje stoji Vam na usluzi

info@medico-home.hr

Na sve Vaše upite odgovaramo u vrlo kratkom roku.

Facebook

Pratite nas na Facebooku

Instagram

Pratite nas na Intagramu

Radnička cesta 10, Koprivnica

Sjedište:
Trg Eugena Kvaternika 6, Bjelovar

Radno vrijeme

Ponedjeljak - petak:
08:00 - 17:00

PROVJERITE I NAŠE OSTALE MODELE

Indigo Silver

3.198,00 kn6.760,00 kn

VIŠE O INDIGO SILVERU

Lux

1.480,00 kn3.360,00 kn

VIŠE O LUXU

Indigo Lux

2.230,00 kn4.980,00 kn

VIŠE O INDIGO LUXU

Indigo 6

583,00 kn1.340,00 kn

VIŠE O INDIGO 6